Ο αθλητής που κατακτά για 22 σερί χρόνια τίτλο στην Ελλάδα

Μια δύσκολη υπόθεση που καταφέρνει να την κάνει να μοιάζει εύκολη


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
18:29
22/11/2019
Ο αθλητής που κατακτά για 22 σερί χρόνια τίτλο στην Ελλάδα
4
loading

Το να παλεύει κάποιος ακόμη και με τον ίδιο του τον εαυτό, με στόχο τη διάκριση σε κάτι που αγαπάει και θεωρεί ότι κάνει καλά, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όταν, λοιπόν, έρχεται η διάκριση, αυτομάτως δικαιώνει τους κόπους του. Και αυτοί που τα καταφέρνουν τόσο καλά, δεν είναι και πολλοί.

Σε έναν από αυτούς μπορεί να καταταχθεί ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, ο οποίος κατέκτησε τον 22ο συνεχόμενο πανελλήνιο τίτλο της τεράστιας καριέρας του, για να καταφέρει κάτι δύσκολο, που ο ίδιος το κάνει να μοιάζει εύκολο.

Ο έμπειρος ιστιοπλόος με πλήρωμα τον Στέλιο Νούτσο κατέκτησε και το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα Σταρ, που ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center».

Έγιναν 7 ιστιοδρομίες και  οι δύο ιστιοπλόοι του Ολυμπιακού τις κέρδισαν όλες. Αν και τα σκάφη ήταν μόλις τρία οι συμμετοχές των Ευάγγελου Χειμώνα και Παναγιώτη Καμπουρίδη έδωσαν ένα άλλο χρώμα. Ανέβασαν το επίπεδο κι έγιναν δυνατές κούρσες.

Την πρώτη θέση, λοιπόν, πήραν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου - Στέλιος Νούτσος με 6 βαθμούς. Δεύτεροι ήταν οι Ευάγγελος Χειμώνας - Γεώργιος Ζεϊμπάρης (Ν.Ο.Ε./Ο.Σ.Φ.Π.) με 12 βαθμούς και τρίτοι οι Παναγιώτης Καμπουρίδης - Χρήστος Κυφίδης (Ν.Ο.Ε.) με 17 βαθμούς.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar popay

  Αν και τα σκάφη ήταν μόλις τρία ...
  Μεγάλη επιτυχία!

 2. avatar Social Distortion.

  Έχω "συναγωνιστεί" με τον Αιμίλιο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist.

 3. avatar Αθλητισμός υγεία και χρυσά αυγά

  Κοκοκοκο

 4. avatar Αθλιτισμός υγεία και ευημερία

  Υπάρχουν και άλλοι "αθλητές" στην πολιτική που κατακτούν τις θέσεις στην βουλή εδώ και πολλά χρόνια και μόλις γεράσουν συνεχίζουν τα παιδιά και μετά τα εγγόνια, λες και όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι. Ιδίως "αθλητές" του αριστερού χώρου ξεκινάνε με καταλίψεις από τα λύκεια, προχωρούν στις πορείες στα πανεπιστήμια και μετά καμμιά δεκαετία το 3% των πολύ δικών μας παιδιών γίνονται βουλευτές και το 97% γίνονται βολεμένοι, ανάλογα με τον αριθμό αφισών που έχει κολλήσει κανείς και τον αριθμό πορειών που έχει συμμετάσχει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει