Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα φοράει τη νέα σεζόν ο Γιώργος Αμπάρης. Η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον 31 ετών τερματοφύλακα, που θα αποτελέσει δίδυμο στα γκολπόστ με τον Μάρκο Βελλίδη. Στην λιτή ανακοίνωση δεν αναφέρεται η διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο πρώην άσος της Ουνιβερσιτατέα Κλουζ.

«Είναι τιμή που ανήκω και εγώ στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και πίστη στις ικανότητές μας, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, κο Χριστοβασίλη, και τον προπονητή μου κο Παντελίδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι μια ομάδα με διάρκεια στον χρόνο και στον χώρο της superleague. Έχει πολύ κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί παντού ενώ παρουσιάζει πάρα πολύ καλό πρόσωπο τόσο σαν σύνολο όσο και σαν ομάδα» δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο παίκτης, που πρόσθεσε, αναφερόμενος στην παρουσία του στο εξωτερικό:

«Είχα μια πολύ καλή παρουσία και εμπειρία. Γνώρισα ένα διαφορετικό από το δικό μας πρωτάθλημα και μόνο θετικά έχω αποκομίσει από την εκεί παρουσία μου».

Πηγή: sport-fm.gr