Μέχρι στιγμής έχει κάνει εξαιρετικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά έχει κινηθεί δυναμικά και στις ανανεώσεις. Ο Ατρόμητος έχει ήδη αποκτήσει τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Φώτη Γεωργίου, ενώ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Χαβιέ Ούμπιντες.

Ο Αργεντινός έχει συμφωνήσει σε όλα και σύντομα αναμένονται οι τελικές υπογραφές και οι ανακοινώσεις. Από εκεί και πέρα το μεγάλο… «μπάμ» ήρθε από τον Σωκράτη Φυτανίδη, με τον οποίο ανανέωσαν το συμβόλαιό τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος συμφώνησε και παρέμεινε στο Περιστέρι.

Από εκεί και πέρα, σειρά έχει ο Βέλιμιρ Ράντμαν. Ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε μια πολύ αξιόλογη πρόταση στα χέρια του από τον Ατρόμητο και αυτό που απομένει είναι να πει το τελικό «ναι» για να κλείσει άλλο ένα θέμα για τους «κυανόλευκους».

Είναι δεδομένο πως σε περίπτωση που ο Ράντμαν αποφασίσει να παραμείνει, τότε δύσκολα ο Ατρόμητος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα πρωτοκλασσάτου τερματοφύλακα, όπως ο Ιτάνζ που ακούγεται έντονα. Αυτό που μένει είναι η τελική απάντηση του πρώην τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού για να μπει ένα ακόμα κομμάτι στο φετινό παζλ του Ατρόμητου.

Πηγή: sport-fm