Παίκτης της Γουέστ Χαμ είναι και επίσημα ο Άντι Κάρολ. Τα «σφυριά» ανακοίνωσαν την απόκτησή του από τη Λίβερπουλ έναντι 15 εκατ. λιρών, με τον παίκτη να έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο και να έχει υπογράψει το νέο εξαετές συμβόλαιό του.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός, αγωνίστηκε ολόκληρη την περσινή σεζόν στη Γουέστ Χαμ με τη μορφή δανεισμού από τους «κόκκινους» κι ενώ στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου δεν έκανε πολλά πράγματα, στον δεύτερο γύρο… του έδωσε και κατάλαβε.

Έπεισε τους ανθρώπους των «σφυριών» ότι άξιζε να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και οι ιδιοκτήτες της ομάδας κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους. Η Λίβερπουλ είπε το «ναι» στη Γουέστ Χαμ έναντι 15 εκατ. λιρών και από τη στιγμή που ο Κάρολ το αποφάσισε, όλα πήραν το δρόμο τους.

Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το εξαετές συμβόλαιό του (με οψιόν για ακόμα δύο χρόνια) και πλέον αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Η Λίβερπουλ τον είχε αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2011 έναντι 35 εκατ. λιρών (!) και ποτέ δεν κατάφερε να κάνει απόσβεση των χρημάτων που διατέθηκαν για την αγορά του από τη Νιούκαστλ.

Πηγή: Sport-fm.gr