Σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο «παίζει» το όνομα του Χαβιέ Σαβιόλα για τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την SportDay, ο Αργεντινός φορ προτάθηκε στους Πειραιώτες και, μάλιστα, έχει υπάρξει σχετική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 32χρονος παίκτης μένει ελεύθερος από την Μάλαγα, στην οποία είχε 27 συμμετοχές και πέτυχε 8 γκολ στην Primera Division.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο πρώην διεθνής άσος δεν είναι ιδιαίτερα ακριβός και η… δουλειά μπορεί να γίνει με ένα συμβόλαιο κάτω του 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η ομάδα του επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ενώ την ίδια ώρα έχει δεχθεί προτάσεις από την Εσπανιόλ και τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ωστόσο, ο Σαβιόλα θέλει να παίξει στο Champions League, κάτι που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του, αν και η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ διαψεύδει τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Βασική προϋπόθεση για να κινηθεί ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της επίθεσής του είναι να πουληθεί ένας εκ των Τζεμπούρ ή Μήτρογλου, τους οποίους έχουν παρακολουθήσει όλο αυτό το διάστημα ομάδες από το εξωτερικό.

Εκτός από τον Αργεντινό φορ, έχουν προταθεί και άλλοι επιθετικοί, όπως ο Νίκολα Ζίγκιτς. Ο Σέρβος επιθετικός είχε 35 παιχνίδια και 9 γκολ στην Μπέρμιγχαμ και η ηλικία του (33 ετών) δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική.

Τελειώνει το… σίριαλ

Ούτε χθες δεν απάντησε ο Ζοάν Βερδού στον Ολυμπιακό, ο οποίος του έχει καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Απομένουν 48 ώρες για να απαντήσει ο Καταλανός χαφ στους Πειραιώτες, αν και δείχνει πως περιμένει μια άλλη (καλή οικονομική) πρόταση από ισπανική ομάδα για να μην ξενιτευτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Βαρκελώνη, η σύζυγος του 31χρονου παίκτη, Νούρια, δεν επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε η υπόθεση δεν θα έχει θετική κατάληξη.

Πηγή: sport-fm.gr