Εκτός ο Μπαπέ, ο Νεϊμάρ, ο Καβάνι. Δεν είχε σημασία όμως για την Παρί. Της αρκούσε που ήταν εντός ο Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έζησε σπουδαίο βράδυ και με δύο δικά του γκολ καθάρισε την πρώην αγαπημένη του. Η Ρεάλ που επίσης είχε σημαντικές απουσίες (Σέρχιο Ράμος, Μόντριτς, Ισκο, Μαρσέλο), ξέχασε να μπει στο υποτιθέμενο ντέρμπι του 1ου ομίλου και δίκαια γνώρισε τη βαριά ήττα με 3-0.

Ο Ντι Μαρία, σύμφωνα με το gazzetta.gr, χτύπησε με σουτ στην κλειστή γωνία (13′) και με φαλτσαριστό από το ημικύκλιο (33′), για να γίνει ο πέμπτος παίκτης που της κάνει ντομπλέτα σε ένα ημίχρονο στο Champions League. Οι Μαδριλένοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, βρήκαν δύο γκολ με τους Μπέιλ και Μπενζεμά, αλλά αυτά ακυρώθηκαν μέσω VAR για χέρι και οφσάιντ αντίστοιχα. Στις καθυστερήσεις ο Ντι Μαρία έτρεξε την αντεπίθεση και ο Μενιέ ολοκλήρωσε το τέλειο βράδυ των Παριζιάνων, με τους Μαδριλένους να γνωρίζουν ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων για πρώτη φορά από το 2007.

Την ίδια ώρα, για τον όμιλο του Ολυμπιακού, η Μπάγερν μπορεί να πήρε το 3-0 επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά το έκανε με δύο γκολ μετά το 80′ και δεν εντυπωσίασε, ενώ είχε και τρεις φάσεις που σταμάτησαν στο δοκάρι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αποψινής βραδιάς του Champions League έχουν ως εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπριζ (Βέλγιο) – Γαλατασαράι (Τουρκία) 0-0

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) – Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 3-0

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ) – Τότεναμ (Αγγλία) 2-2

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 3-0

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) – Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) 0-3

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Αταλάντα (Ιταλία) 4-0

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) – Γιουβέντους (Ιταλία) 2-2

Λεβερκούζεν (Γερμανία) – Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία) 1-2