Είναι ένας από τους επιθετικούς που το όνομά του αναμένεται να «παιχθεί» πολύ στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων καθ’ όλη τη διάρκεια των μεταγραφών. Ο Ρανταμέλ Φαλκάο είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι και η ομάδα που επιθυμεί να τον αποκτήσει πρέπει να καταβάλει περίπου 60 εκατ. ευρώ, το ποσό, δηλαδή, που αποτελεί τη ρήτρα παραχώρησης του Κολομβιανού.

Σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα η οποία εξειδικεύεται με τις μεταγραφικές κινήσεις, ο Φαλκάο δεν πρόκειται να… μονοπωλήσει τους τίτλους των εφημερίδων το καλοκαίρι, αφού έχει, ήδη, συμφωνήσει με την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Αυτή είναι η Μονακό.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και πρόθεση των ιδιοκτητών της είναι να ενισχυθεί, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει αμέσως στο Σαμπιονά.

Οι πληροφορίες θέλουν τους Μονεγάσκους να έχουν ήδη καταθέσει τα 60 εκατ. ευρώ της ρήτρας σε τραπεζικό λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης, προλαβαίνοντας την Τσέλσι, η οποία βρισκόταν κοντά στην απόκτηση του Κολομβιανού. Παράλληλα οι συζητήσεις των ανθρώπων του συλλόγου με τους εκπροσώπους του Ρανταμέλ Φαλκάο βρίσκονται σε καλό δρόμο και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές μοιάζει σίγουρη.

Πηγή: sport-fm.gr