Ξανά στο επίκεντρο για τους λάθος λόγους ο Νικ Κύργιος, ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 113.000 δολαρίων, το οποίο… άγγιξε το ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος. Πιθανός ακόμα ο αποκλεισμός.

Ο Κύργιος προκάλεσε ξανά με τις αντιδράσεις του στο Σινσινάτι, στον αγώνα με τον Κάρεν Χατσάνοφ. Την Παρασκευή, ανακοινώθηκε ότι τιμωρήθηκε με το μεγαλύτερο πρόστιμο στην καριέρα του από την ATP, για τα όσα έκανε. Κυρίως, για το ότι αποκάλεσε τον διαιτητή Φέργκους Μέρφι «γαμ…ο εργαλείο» και για το ότι έφτυσε προς την κατεύθυνσή του. Παράλληλα, πέταξε μπουκάλι και έσπασε δύο ρακέτες.

Το πρόστιμο των 113.000 που του επιβλήθηκε, πλησιάζει στο ρεκόρ της ιστορίας του αθλήματος. Ήταν το 2017, όταν ο Ιταλός Φάμπιο Φονίνι τιμωρήθηκε με 120.000  δολάρια για το ξέσπασμά του, που ήταν προς γυναίκα διαιτητή. Το ποσό είναι σχεδόν τρεις φορές τα χρήματα που πήρε ο Κύργιος, ενώ θα ακολουθήσουν νέες συσκέψεις προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο επιπλέον τιμωρίας αποκλεισμού από το τουρ!

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.