Νέα πρόσωπα αναμένεται να υπάρξουν στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Τούμπας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, προκειμένου ο «Δικέφαλος» να δείξει ανανεωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. «Προσγειώνονται» οι Κροάτες.

Ανανεωμένος θα… παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στο ματς της Πέμπτης κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League. O τεχνικός του μακεδονικού συλλόγου, Παύλος Δερμιτζάκης θέλει να αλλάξει πρόσωπα που εμφανίζονται κουρασμένα από τα συνεχόμενα παιχνίδια του «Δικέφαλου» του Βορρά και ίσως υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις που θα αφορούν το αρχικό σχήμα απέναντι στους Κροάτες.

Ο νεαρός προπονητής κρατάει «κλειστά» τα χαρτιά του, όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής όμως σε όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ, κρατάει πάντα μια… έκπληξη κι αυτό αναμένεται να συμβεί και την Πέμπτη στην Τούμπα.

«Προσγειώνεται» η Ντιναμό

Παράλληλα, το πρωί της Τετάρτης η αποστολή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φτάνει στη Θεσσαλονίκη και η πρώτη γνωριμία με την Τούμπα θα γίνει το απόγευμα.

Στις 19:00 μιλούν ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς κι ένας παίκτης της Ντιναμό και στις 19:30 θα ξεκινήσει η προπόνηση της κροατικής ομάδας, που για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Πηγή:gazzetta.gr