Επίσημη καταγγελία στην UEFA για τα διαιτητικά λάθη που έγιναν στον χθεσινό αγώνα με την Ντόρτμουντ και είχαν ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Champions League θα καταθέσει η Μάλαγα, όπως ανακοίνωσε ο Βιθέντε Κασάδο.

«Είμαστε εξοργισμένοι από μία ακόμη αδικία, πρώτα στα γραφεία (εννοεί για την απόφαση της UEFA να μην επιτρέψει τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της) και τώρα στον αγωνιστικό χώρο. Ο σύλλογος θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην UEFA για την διαιτησία. Εάν απαιτείται ένα επίπεδο οργάνωσης ζητάμε τοα υπόλοιπα, όπως η διαιτησία, να είναι στο ίδιο επίπεδο», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου.

Στη συνέχεια, ο Κασάδο στήριξε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι για τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου: «Συμφωνώ με όσα είπε ο προπονητής μας. Τα λάθη δεν ήταν μία στιγμή, αλλά επαναλαμβανόμενα. Πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν βρίσκονται στο επίπεδο που έπρεπε να είναι. Το επίπεδο διαιτησίας δεν αντιστοιχεί σε αυτό που βρίσκονται οι ομάδες».

Καταλήγοντας, ο παράγοντας της Μάλαγα τόνισε: «Η αντίδραση του Σεΐχη Αλ Τανί είναι θυμός, όλοι είμαστε θυμωμένοι. Εκείνο που θέλουμε είναι η UEFA να αναλάβει την φροντίδα του ποδοσφαίρου και εμείς θα το υπερασπιστούμε».

Πηγή: sport-fm.gr