Φυσικά και η συμμετοχή του Μέσι απασχολεί τους πάντες στην Μπαρτσελόνα ενόψει του επαναληπτικού με την Παρί Σεν Ζερμέν υποστήριξε ο Ινιέστα στη συνέντευξη Τύπου αλλά ξεκαθάρισε ότι πάνω από όλα στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας είναι η κατάκτηση τίτλων.

«Τα συναισθήματα είναι έντονα γιατί αντιμετωπίζουμε μια ομάδα πολύ καλή, για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στην έδρα μας, μπροστά στους οπαδούς μας. Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα υπέρ μας και θέλουμε να κάνουμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Δεν έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας και αυτό είναι ένα σημείο που μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα, αλλά η ομάδα –όπως και να έχει- θα παίξει σαν να είναι τελικός», τόνισε –αρχικά- ο Αργεντινός άσος ο οποίος συνέχισε συγκρίνοντας τον επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν με εκείνον κόντρα στη Μίλαν…

«Είναι μια τελείως διαφορετική περίπτωση από αυτή του αγώνα με τη Μίλαν. Πρέπει να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα κρίνουν το αποτέλεσμα και την πρόκριση. Πρέπει να παίξουμε όμως με το πάθος και την αποφασιστικότητα όπως στο παιχνίδι με την Μίλαν».

Τέλος, ο Ινιέστα αναφέρθηκε στον Μέσι και τις πιθανότητες να είναι «παρών» στο παιχνίδι…

«Όλα εξαρτώνται από τον Μέσι και πως εκείνος νιώθει για τον τραυματισμό του. Χωρίς αμφιβολία η συμμετοχή ή όχι του Μέσι είναι κάτι που απασχολεί πολύ την ομάδα αλλά περισσότερο από όλα, στην ομάδα θέλουμε να σηκώνουμε τίτλους. Ο Μέσι εάν και όποτε παίζει είναι το νούμερο ένα», τόνισε.

Πηγή: Sport-fm.gr