Ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ η οποία μπορούσε να είχε έρθει και με μεγαλύτερο σκορ υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων ευχήθηκε καλή συνέχεια στην Ένωση και να πετύχει το στόχο της, δηλαδή, την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα…

Οι σημαντικότερες δηλώσεις…

-για το παιχνίδι:

«Σήμερα πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Πετύχαμε νίκη μ’ έναν αντίπαλο που καιγόταν για τους βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε πολύ καλή προσπάθεια και αφήσαμε δίχως τελικές την ΑΕΚ. Αν ήμασταν πιο ψύχραιμοι θα μπορούσαμε να πετύχουμε και μεγαλύτερο σκορ από το πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήθελα να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, αλλά κάποια παιδιά δεν έβγαλαν ένταση στο αμυντικό τρανζίσιον. Παίξαμε με ασφάλεια για τους 3 πόντους.

Δεν μπορώ απόψε να πανηγυρίσω, γιατί απλά ήταν άλλη μια νίκη στη φετινή προσπάθεια. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Απομένουν 3 πόντοι για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό την Κυριακή με την Κέρκυρα.

Πέρα από το πάθος και την ένταση είχαμε καλή οργάνωση αμυντική, πιέσαμε, κλέψαμε μπάλες, οι αντίπαλοι δεν άλλαξαν πολλές πάσες, βγήκαμε σε σημεία του γηπέδου που πιστεύαμε ότι θα έχει πρόβλημα ο αντίπαλος, έγιναν σέντρες στο δεύτερο δοκάρι, κάτι που το είχαμε συζητήσει, αλλά δεν βγάλαμε παίκτες εκεί. Δεν πειράζει όμως.

Τίποτα δεν τελειώνει αν δεν τελειώσει μαθηματικά. Όλα είναι ανοιχτά. Μόνο όταν κλείσει μαθηματικά θα πούμε ότι πετύχαμε. Τώρα μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα με την Κέρκυρα».

-για την ΑΕΚ:

«Το μόνο που θέλω να πω στην ΑΕΚ είναι καλή συνέχεια, να πετύχουν το στόχο τους, γιατί είναι μεγάλη ομάδα, την έχει ανάγκη η κατηγορία».

-για κάποιους που υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΣ δεν επιθυμεί να παίξει play-off:
«Να σας πω την αλήθεια δεν είχα ακούσει κάτι όπως πριν το ματς με τον Άρη. Έχουμε πολλούς γύρω μας που μας πιστεύουν και μας αρκεί που έχουμε ανθρώπους που μας πιστεύουν και είναι δίπλα μας.

Ευχαριστώ και τον κόσμο. Έξι μέρες μακριά από το όνειρο βρισκόμαστε. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε την Κυριακή και ο κόσμος να έχει ανάλογη παρουσία».

Πηγή: sport-fm.gr