Στον ΠΑΟΚ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει θετικά η υπόθεση του Ισμαέλ Σίλβα, ωστόσο οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι δεν έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους.

Ο Ισμαέλ Σίλβα τα… κατορθώματα του οποίου διαβάσατε αναλυτικά στο G-Weekend, μπορεί να γίνει ο πέμπτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που θα έρθει κατευθείαν από την ρωσική Πρέμιερ Λιγκ στον ΠΑΟΚ, μετά τους Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά και Ινγκασον) ωστόσο φαίνεται πως η υπόθεση του δεν είναι καθόλου εύκολη.

Η παρτίδα πόκερ που παίζεται μεταξύ των τριών πλευρών (ΠΑΟΚ, Αχμάτ, παίκτης) δεν έχει βγάλει νικητή, με τον Αχμάντ Αϊνταμίροφ, γενικό διευθυντή και διευθύνοντα σύμβουλος της Αχμάτ, να υποστηρίζει σήμερα (9/6) σε δηλώσεις του σε ρωσικά Μέσα, ότι ο σύλλογος της Τσετσενίας δεν έχει δεχθεί επίσημη πρόταση για τον Σίλβα!

«Όλα όσα γράφονται στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες δεν λένε όλη την αλήθεια».

Παράλληλα, ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, τονίζει ότι «υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση της Αχμάτ, που δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια της.

«Αν υπάρξει κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον, θα το συζητήσουμε, αλλά προς το παρόν όλα είναι σε επίπεδο φημών», πρόσθεσε ο Αϊνταμίροφ.

Επίσης, αυτό που φρενάρει την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι οι αξιώσεις που προβάλει μέχρι στιγμής ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ρίξει στο τραπέζι ένα τέταρτούς διάρκειας συμβόλαιο, με «καθαρές» απολαβές κοντά στις 500.000 χιλιάδες ευρώ συν μπόνους. Η πλευρά του Σίλβα αξιώνει ένα ποσό πολύ μεγαλύτερο, που  πλησιάζει τις 800.000 ευρώ το χρόνο και πάνω σ’ αυτή τη βάση συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να είναι αισιόδοξοι ότι το θέμα θα τελειώσει θετικά μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή: gazzetta.gr