Παρά το γεγονός ότι η QPR βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, ο Χάρι Ρέντναπ ακόμα πιστεύει στη σωτηρία της ομάδας του.

«Πρέπει να κλείσει το χάσμα. Χρειαζόμαστε 20 βαθμούς τουλάχιστον. Αν θα είναι αρκετοί, δεν ξέρω, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε γι ‘αυτό», δήλωσε ο Ρέντναπ, όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες σωτηρίας της ομάδας του.

«Φυσικά και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Εάν σταματήσουμε να το πιστεύουμε παύει να έχει νόημα . Εξακολουθώ να θεωρώ ότι είναι δυνατόν σε 12 παιχνίδια να τα καταφέρουμε. Έξι βαθμοί μπορούν να μετατρέψουν γρήγορα τα πάντα.»

Όσο για το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο έμπειρος τεχνικός παραδέχεται ότι είναι μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που έχει 5 νίκες στα τελευταία 6 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ. Ο Ρεμί έχει προπονηθεί καλά τις τελευταίες μέρες και δείχνει έτοιμος. Θα πρέπει να δούμε πώς θα είναι και αν μπορεί να παίξει.»

Τέλος ο τεχνικός της QPR παρουσιάστηκε σχεδόν βέβαιος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν κερδίσει το πρωτάθλημα».

Πηγή: sport-fm.gr