Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο περιθώριο του γεύματος που παραχώρησε στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ απάντησε στον Ραζβάν Λουτσέσκου για την κλοπή του περσινού πρωταθλήματος που ισχυρίζεται.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης παραχώρησε δείπνο στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και κατά τη διάρκεια της βραδιάς δόθηκε η δυνατότητα για κουβέντα πάνω σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης κλήθηκε να απαντήσει και στα όσα ισχυρίζεται ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου πως η ΑΕΚ πέρυσι τους έκλεψε τον τίτλο, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να δίνει την ξεκάθαρη απάντησή του:

«Ποιοί μιλάνε για κλοπή; Αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο; Η ΑΕΚ μπήκε να παίξει ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με -5 και χωρίς φιλάθλους. Και τελικά έπαιξε με φιλάθλους και -2. Έγινε ένα παιχνίδι. Καλώς ή κακώς έγινε αυτή η φάση. Δεν εξετάζω ότι αν ήταν γκολ ή οφ σάιντ. Ήταν 50-50. Έχασα ένα Κύπελλο σαν ΑΕΚ με τρία μέτρα οφ σάιντ. Έπρεπε να μπω μέσα; Η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ που το έχασε μόνος του; Αυτός που ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία ήταν ο ΠΑΟΚ που έβαλε τον προπονητή του στο καροτσάκι με το φιλέ», ήταν οι ατάκες του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πηγή: gazzetta.gr