Κύπελλο Ελλάδας: Οι δύο προτάσεις για τη νέα μορφή της διοργάνωσης

Ποιο είναι το πλάνο που δείχνει επικρατέστερο να ακολουθηθεί


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
18:12
22/05/2019
Κύπελλο Ελλάδας: Οι δύο προτάσεις για τη νέα μορφή της διοργάνωσης
1
loading

Τις προτάσεις τους για τη μορφή που θα έχει το Κύπελλο Ελλάδας από την επόμενη σεζόν παρουσίασαν σήμερα, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, οι Σταύρος Ψαρόπουλος και Μηνάς Λυσάνδρου. Ωστόσο, υπήρξε αναβολή στη λήψη απόφασης πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Η πρόταση του προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ομοσπονδίας περιλαμβάνει 137 αγώνες με φάση ομίλων, αλλά με διαφορετική μορφή σε σχέση με τη σημερινή, καθώς και διπλό τελικό. Η πρόταση του προέδρου της Super League και αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος παρουσίασε με power point όλες τις δομές των Κυπέλλων στις χώρες της Ευρώπης, πρότεινε διοργάνωση με 117 ματς δίχως ομίλους και με μονό τελικό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.gr, η πρόταση του κ. Λυσάνδρου κέρδισε πόντους και δείχνει να είναι η επικρατέστερη, ωστόσο η τελική απόφαση θα ληφθεί στις 28 Μαΐου, μετά από την τελική εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Και τα δύο πλάνα που παρουσιάστηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ περιλαμβάνουν και τους κυπελλούχους των ΕΠΣ, ενώ επικυρώθηκαν οι πίνακες των ομίλων της Γ' Εθνικής.

Το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο μεταφέρεται για τις 19 Μαΐου, ενώ η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση προορίζεται για τις 28 Ιουνίου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Tελικος

    Εγώ θα ήθελα ο τελικός να γίνει 4 φορές για να έχει ενδιαφέρον

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει