Ρωσικά δημοσιεύματα θέλουν τον ΠΑΟΚ να εξετάζει την περίπτωση του επιθετικού της Μλάντα Μπόλεσλαβ, Νικολάι Κομλιτσένκο. Ο 23χρονος προέρχεται από μια τρομερή σεζόν στο τσεχικό πρωτάθλημα, όπου βγήκε πρώτος σκόρερ με 27 γκολ και επτά ασίστ, σε 31 εμφανίσεις. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει σκοράρει κατά του «δικεφάλου» του Βορρά, τον Σεπτέμβριο του 2016, με τη φανέλα της Σλόβαν Λίμπερετς για το Europa League.

Το συμβόλαιο του Ρώσου φορ με τη Μλάντα, η οποία τον απέκτησε από την Κράσνονταρ έναντι 400.000 ευρώ, λήγει το καλοκαίρι του 2022. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δει τι θα κάνει με τους δικούς του επιθετικούς, αφού αυτήν τη στιγμή -μετά και την επιστροφή του Κουλούρη- στο ρόστερ του υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές σε αυτήν τη θέση.

Βέβαια, σε περίπτωση που ο διεθνής Έλληνας άσος τελικά αποχωρήσει (όπως είναι γνωστό το όνομά του «παίζει» αρκετά στα ρεπορτάζ των Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης), τότε τα δεδομένα για τους νταμπλούχους Ελλάδος θα αλλάξουν και δεν αποκλείεται η περίπτωση του Κομλιτσένκο να απασχολήσει πιο σοβαρά.

Πηγή: gazzetta.gr