Σημασία για τον Ολυμπιακό τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν οι βαθμοί σε κάθε παιχνίδι και όχι οι εντυπωσιακές εμφανίσεις, σύμφωνα με τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον Αλμπέρτο Ριέρα, οι οποίοι βρέθηκαν σε εκδήλωση ενός εκ των χορηγών του συλλόγου.

Τον Ολυμπιακό σε εκδήλωση της «Vodafone» εκπροσώπησαν οι Αντώνης Νικοπολίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Αλμπέρτο Ριέρα και Ντουντού Σεαρένσε, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να το κατακτήσουν ακόμα και αν δεν πραγματοποιούν τόσο καλές εμφανίσεις:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μας, αλλά προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να κερδίζουμε», είπε αρχικά ο Αντώνης Νικοπολίδης και συνέχισε:

«Κερδίζοντας τα ματς παίρνουμε και βαθμούς και χρόνο, αφού στο άμεσο μέλλον θα παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Η επαρχία είναι δύσκολη στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και όλες οι έδρες των αντίπαλων ομάδων. Πρέπει να μοχθούμε σε όλα τα ματς για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης», πρόσθεσε ο διεθνής πορτιέρο.

Στα δύσκολα ματς στάθηκε και ο Ριέρα λέγοντας: «Όπως στην Ελλάδα έτσι και στην Ισπανία υπάρχουν οι ομάδες που παίζουν “κλειστά” και θέλουν να “κλέβουν” βαθμούς από τους μεγάλους. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σ’ αυτά τα ματς και να κερδίζουμε παντού».

Παράλληλα, ο Ισπανός σταρ δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Όλα εδώ είναι πολύ καλά και θέλω να συνεχίσουν έτσι. Είναι κρίμα που μέχρι τώρα δεν έχουμε παίξει με τον κόσμο μας στο Καραϊσκάκη, αλλά στις Σέρρες αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου που είχαμε μαζί τους 2500 φιλάθλους μας».

Τέλος, ο Ντουντού σχολίασε: «Πέρυσι κάναμε μια πολύ κακή χρονιά. Φέτος, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Έχει έρθει φρέσκο αίμα στην ομάδα και μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Από εμάς εξαρτάται το πρωτάθλημα».

Πηγή: gazzetta.gr