Μόλις την περασμένη Κυριακή ο Γενικός Διευθυντής του Άγιαξ, Μαρκ Όβερμαρς, αποκάλυπτε πως ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2014, καθώς επιθυμία του είναι να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το Ολλανδικό.

Ο παράγοντας του Άγιαξ άφησε να εννοηθεί πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να τον παραχωρήσει αυτό το καλοκαίρι σε όποια ομάδα καταθέσει την πιο συμφέρουσα πρόταση, αφού δεν θα ήταν φρόνιμο να τον χάσει χωρίς να εισπράξει ούτε ένα ευρώ.

Πριν περάσουν δύο εικοσιτετράωρα από τις δηλώσεις του Όβερμαρς, οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία των Ολλανδών, προερχόμενες από την Αγγλία, είναι ήδη πολλές και ενδιαφέρουσες.

Η Λίβερπουλ, η Τότεναμ και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, χωρίς, ωστόσο, να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες των προτάσεων που έχουν καταθέσει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Άγιαξ για ακόμα μία φορά αναμένεται να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά. Να πουλήσει ακριβά ένα ταλέντο, για το οποίο δαπάνησε ελάχιστα χρήματα για να το αποκτήσει.

Πηγή: sport-fm.gr