Κερδίζοντας το παιχνίδι με την Αταλάντα, η Λάτσιο κατάφερε να παραμείνει για 14ο αγώνα αήττητη, πλησιάζοντας στους 3 βαθμούς τη Γιουβέντους. Με 18 αγώνες να απομένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει πως θα κατορθώσει να κόψει πρώτη το… νήμα. Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, όπως τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός.

«Η πορεία μας ως τώρα είναι πολύ καλή. Βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή και έχουμε καιρό μπροστά μας για να την… κατακτήσουμε. Πρέπει, όμως, να μείνουμε ενωμένοι και ταπεινοί, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά.

Όποιος δουλεύει σκληρά, ανταμείβεται. Μου αρέσει που ακούγονται κολακευτικά σχόλια για τη Λάτσιο, θα πρέπει, ωστόσο, να μη μένουμε σε αυτά, αλλά να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο. Στο ποδόσφαιρο ζεις το παρόν. Αν μείνεις σε όσα έχεις πετύχει στο παρελθόν, έχεις τελειώσει. Δουλειά, λοιπόν, και όλα θα γίνουν», τόνισε ο Πέτκοβιτς.

Ακολουθεί ένα… ύπουλο παιχνίδι, με την Παλέρμο στη Σικελία το ερχόμενο Σάββατο. Ο Πέτκοβιτς δείχνει να υπολογίζει πολύ την ομάδα του Γκασπερίνι. «Βρίσκονται σε δύσκολη θέση και έχουν ανάγκη βαθμών. Θα παίξουν για να μας κερδίσουν, θα είναι δύσκολο ματς.

Πρέπει να τους σεβαστούμε, αλλά πρέπει να βρούμε και τα αδύνατα σημεία τους, τα οποία απαιτείται να εκμεταλλευτούμε για να κερδίσουμε. Θα χρειαστεί πολύ μυαλό, πάθος, πίστη και τύχη για να φτάσουμε στην επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λάτσιο.

Πηγή: sport-fm.gr