Με εξαίρεση τους μακροχρόνια απόντες, Χοσέ Μαουρίσιο και Πόντους Βέρνμπλουμ, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους για το ματς με τη Λαμία.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην προπόνηση της Παρασκευής (5/4), όπου το μεγαλύτερο κομμάτι της ήταν αφιερωμένο στην τακτική ενόψει του αγώνα με τη Λαμία, όλοι οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πιο αναλυτικά:

«Το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (05.04) στη Νέα Μεσημβρία, με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο κυρίως στο κομμάτι της τακτικής.

Η προπόνηση ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση, ακολούθησαν τα καθιερωμένα παιχνίδια 5 Vs 2 και τη σκυτάλη πήρε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που παρέδωσε ένα μάθημα τακτικής μέσα από πληθώρα ασκήσεων. Το τελευταίο κομμάτι περιελάμβανε ελεύθερο παιχνίδι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Δημήτρη Λημνιό να συμμετέχει σε ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα και πλέον τα μόνα ονόματα που υπάρχουν στο ιατρικό δελτίο είναι αυτά των Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο.

Το Σάββατο (06.04) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30».

Πηγή: gazzetta.gr