Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 2ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Άλμπερτ Ριέρα το πρωί της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, με τον Ισπανό να υπόσχεται πολλά γκολ και ασίστ.

Ο άσος των «ερυθρολεύκων» παρέλαβε το βραβείο του από τον Γιώργο Αμανατίδη, ο οποίος δήλωσε: «Αν τέτοιοι μεγάλοι ποδοσφαιριστές νιώθουν καλά στην Ελλάδα, το βγάζουν και στο γήπεδο. Οι πρόεδροι και οι προπονητές όμως πρέπει να εμπιστευτούν και τα ταλαντούχα Ελληνόπουλα».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ριέρα, ο οποίος δήλωσε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ αν και σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα κι όχι να σκοράρω εγώ. Εύχομαι να σκοράρω ξανά κόντρα στον Πανσερραϊκό, αν και δεν ήρθα για αυτό το λόγο στον Ολυμπιακό. Δεν υποσχέθηκα πολλά γκολ όταν ήρθα, γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Μου αρέσει και να σκοράρω και να βγάζω πάσες, ίσως μάλιστα να είναι προτιμότερο το δεύτερο».

Για το γκολ του αδελφού του, Σίτο, κόντρα στην Ξάνθη είπε: «Το γκολ του Σίτο ήταν επίσης πολύ όμορφο. Αλλά νομίζω ότι το δικό μου ήταν καλύτερο. Ήταν μια ωραία μάχη και χάρηκα που τον κέρδισα, αλλά επαναλαμβάνω ότι ήταν όμορφο γκολ».

Τέλος για την επόμενη αναμέτρηση της ομάδας του στις Σέρρες ανέφερε: «Δεν έχω δει τον Πανσερραϊκό, δεν ξέρω πως παίζει, αλλά θα το δουλέψουμε στην αυριανή προπόνηση. Σημασία δεν έχει πως παίζουν οι αντίπαλοι, αλλά εμείς. Από εμάς εξαρτώνται οι αγώνες. Μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα και χαίρομαι που η ομάδα μέρα με τη μέρα βελτιώνεται».

Πηγή: gazzetta.gr