Πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου, ταυτόχρονα με την αποχώρηση κάποιων παικτών που θεωρεί πως δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα βάσει δυνατοτήτων και συμβολαίου, είναι να αποκτηθούν νεαροί Έλληνες κι εξελίξιμοι παίκτες. Σύμφωνα με τη SportDay, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται ζωηρά για δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στη Σούπερ Λίγκα.

Πρόκειται για τον 21χρονο επιθετικό του Λεβαδειακού, Στέλιο Βασιλείου, που φέτος έχει πετύχει 3 γκολ σε 14 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Ο νεαρός φορ, ωστόσο, έχει συμβόλαιο ως το 2014 με την ομάδα της Βοιωτίας και δεν είναι εύκολο ο Γιάννης Κομπότης να χάσει και δεύτερο επιθετικό αυτό το χειμώνα μετά τη δεδομένη αποχώρηση του Στέφανο Ναπολεόνι.

Λιγότερο περίπλοκη είναι η υπόθεση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου. Ο 20χρονος δεξιός μπακ του Πανιωνίου μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Μάλιστα αρνούμενος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης τέθηκε εκτός ομάδας. Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν, ει δυνατό, να τον αποκτήσουν άμεσα, δεδομένου ότι ο Λουκάς Βύντρα είναι στην έξοδο. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, θα επιχειρήσουν να τον κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι, καθώς λήγουν τα συμβόλαια των Σεϊταρίδη και Μαρίνου.

Για τον Παναθηναϊκό προτεραιότητα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αποτελεί η απόκτηση ενός σέντερ φορ, καθώς ο Αντώνης Πετρόπουλος αποχώρησε, δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο με τον Μπρούνο Φορναρόλι προκειμένου να αδειάσει μία θέση ξένου για τον Γιοχέι Καζιγιάμα που έφτασε χθες και σήμερα περνά από την Παιανία, με συνέπεια να απομένει μόνο ο Τοτσέ ως φορ.

Πηγή: sport-fm.gr