Ο 60χρονος τεχνικός της Γιουβέντους Λουίτζι Ντελ Νέρι είδε την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2 στο Τορίνο, από την Πόζναν, αλλά αν και το ματς γύρισε σε 3-2, οι Πολωνοί ισοφάρισαν, με τον Ντελ Νέρι να κάνει λόγο για πολλά λάθη.

Ο πολύπειρος προπονητής της Γιουβέντους ο οποίος έχει αλλάξει 18 ομάδες στην πολυετή προπονητική του καριέρα, είδε τους «μπιανκονέρι» να μένουν εντός έδρας στο 3-3 με τους Πολωνούς αποτέλεσμα που σίγουρα δεν τον αφήνει ικανοποιημένο για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Καταφέραμε να επανέλθουμε έπειτα από άσχημες καταστάσεις, αλλά στην συνέχεια χάσαμε την συγκέντρωση μας την στιγμή που θα έπρεπε να είμαστε αποφασισμένοι για την νίκη. Πληρώσαμε το τίμημα του να ψάχνουμε το τρίτο γκολ. Ο στόχος μας θα έπρεπε να ήταν να χαμηλώσουμε τον ρυθμό του αγώνα. Τα προβλήματα παραμένουν τα ίδια. Δεν είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι και δεν διασφαλίζουμε αυτά που κάνει ο άλλος μέσα στο γήπεδο. Απόψε ο αντίπαλος μας δεν ήταν εξαιρετικής ποιότητας. Αλλά κάναμε λάθη εξαιτίας του γεγονότος πως δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι. Από την στιγμή που κάνεις ένα λάθος, πληρώνεις το μέγιστο τίμημα, όταν κάποιες άλλες φορές μπορεί και να την γλιτώσεις» σχολίασε ο 60χρονος προπονητής που πλέον θα συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας στη Serie A.

Πηγή: gazzetta.gr