Ικανοποιημένος που η Μπαρτσελόνα στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κληρώθηκε με μία ομάδα, όπως είναι η Μίλαν, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο αρχηγός του ισπανικού συλλόγου, Κάρλες Πουγιόλ.

Μάλιστα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μίλησε για το πόσο δύσκολο θα είναι για την ομάδα του να προκριθεί στη επόμενη φάση του θεσμού, αλλά και για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ματς των «ροσονέρι» στο «Σαν Σίρο».

«Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος, διότι η Μίλαν είναι μία ομάδα που πάντα μου άρεσε να παίζω απέναντί της. Ξέρουμε και πως τα δύο ματς που μας περιμένουν θα είναι πολύ δύσκολα. Έχουν ένα εκπληκτικό γήπεδο και είμαι σίγουρος πως θα είναι γεμάτο με φανατικούς οπαδούς της Μίλαν», είπε ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο, ο Πουγιόλ αναφέρθηκε και στην περασμένη σεζόν της ομάδας του σε Ευρώπη και Ισπανία: «Την περασμένη σεζόν αποκλειστήκαμε από το Τσάμπιονς Λιγκ και χάσαμε το πρωτάθλημα μέσα σε μία εβδομάδα. Ωστόσο, φέτος έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά και ελπίζω πως και τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε έτσι».

Πηγή: Sport-fm.gr