Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «La Record», ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι πιθανό να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας τουλάχιστον για τα δύο επόμενα παιχνίδια, με τον Πάουλο Μπέντο να είναι το φαβορί για τη θέση του εκλέκτορα.

Ο «Special One» θεωρείται πως μπορεί να σώσει την παραπαίουσα Εθνική Πορτογαλίας η οποία ξεκίνησε με το ισόπαλο 4-4 στην έδρα της με την Κύπρο ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε από τη Νορβηγία. Ο πρώην προπονητής των Ιβήρων, Κάρλος Κεϊρόζ, απολύθηκε από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή και η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ψάχνει τον αντικαταστάτη που θα αναγεννήσει την ομάδα.

Μάλιστα όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «La Record» ο Μουρίνιο είναι πιθανό να κοουτσάρει την Πορτογαλία στα δύο επόμενα παιχνίδια με Ισλανδία και Δανία, αν καταφέρουν να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες με το σύλλογο του πολυνίκη τεχνικού. Ο Μουρίνιο που είδε την Ρεάλ Μαδρίτης να νικά τον Άγιαξ στην πρεμιέρα του Champions League θα ήταν πρόθυμος να βοηθήσει την Εθνική ομάδα της χώρας του, και όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα. Εξάλλου το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως αν δεν προχωρήσει αυτό το ασυνήθιστο «Deal» πιθανώς ο Πάουλο Μπέτο θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr