«Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τον Άρη» ήταν η ατάκα του Κίκε Φλόρες ,προπονητή της Ατλέτικο στην συνέντευξη Τύπου. Ο Ισπανός μίλησε για το δάσκαλό του Έκτορ Κούπερ, αλλά και το θερμό κοινό που δημιουργούν οι οπαδοί των «κιτρίνων» στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης Κίκε Φλόρες μίλησε από την αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης» για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη (20:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

«Έχουμε ήδη κερδίσει τον τίτλο και ξεκινώντας πάλι από το μηδέν, θέλουμε να αποδείξουμε πως αυτό δεν έγινε από τύχη. Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Γνωρίζουμε ότι ο ΑΡΗΣ είναι ανταγωνιστική ομάδα και ξέρουμε ότι οι οπαδοί του είναι θερμοί. Το ρόστερ διαθέτει γνωστούς παίκτες, ενώ ο κόουτς Κούπερ εργάζεται σκληρά και παίρνει θετικά αποτελέσματα. Μου έμαθε πολλά πράγματα μέσα από τη δική του εμπειρία, όταν ξεκινούσα την καριέρα μου ως προπονητής».

Ερωτηθείς για το αν θα αλλάξει το σύστημά του με δεδομένη την απουσία του Αγκουέρο, απάντησε: «Δεν μου αρέσει να αλλάζω σύστημα. Όλη η ομάδα μου είναι δυνατή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη το πώς θα παίξω. Σίγουρα, όμως, η απουσία ενός παίκτη δεν επηρεάζει σε τίποτα το σύνολό μου».

Σχετικά με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Άρης, υπογράμμισε: «Είναι ομάδα που παίζει με ένταση και με συγκεκριμένο τρόπο, αλλά δεν θα αποκαλύψω περισσότερα για το τι γνωρίζω για τον Άρη».

Αναφορικά με τον τίτλο του Europa League που κατέκτησε την περσινή αγωνιστική χρονιά η Ατλέτικο Μαδρίτης, σημείωσε: «Τώρα που είμαστε στην αρχή και έχω δει κάποια παιχνίδια, πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να ξανακερδίσεις το Europa League, από το να το κερδίσεις για πρώτη φορά».

Τέλος, στην ερώτηση για το ποιο αποτέλεσμα θα τον ευχαριστούσε, ο Κίκε Φλόρες δήλωσε: «Το αποτέλεσμα που θα με ευχαριστούσε είναι η νίκη, αλλά αυτό εξαρτάται από τις συνθήκες. Εύχομαι να μη χρειαστεί να αλλάξουμε το παιχνίδι μας για να το πετύχουμε».

Πηγή: gazzetta.gr