Στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ τα χαμόγελά είχαν επιστρέψει στα πρόσωπα των παικτών. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, εμφανώς ικανοποιημένος κι αυτός- μίλησε στους ποδοσφαιριστές με ξεκάθαρη πρόθεση να τους τονώσει το ηθικό αλλά να τους επισημάνει ότι δεν πρέπει σταθούν στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού τους ζήτησε να ξεχάσουν την αναμέτρηση κόντρα στον «Δικεφάλο του Βορρά» και να συγκεντρωθούν στη δουλειά καθώς στόχος είναι να βελτιωθεί κι άλλο η ομάδα.

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, πήραμε μια σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή», ήταν κάποια από τα λόγια του Ρότσα ο οποίος συνέχισε:

«Αντίθετα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να τα πάμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι», είπε ο νέος τεχνικός του ΠΑΟ.

(*) Παρατηρήσεις έκανε ο Κώστας Ελευθεράκης στη σημερινή προπόνηση για την χρήση των social media ζητώντας τους να προσέχουν τι γράφουν. Αφορμή αποτέλεσαν σχόλια νεαρών παικτών για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Πηγή: Sport-fm.gr