Σε συζητήσεις με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τους ατζέντηδές του να βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους υπευθύνους της Australian Football Fedetration για μία πιθανή μετακόμιση του Άγγλου άσου στην Α-League.

Με βάση τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, ο άσος των Los Angeles Galaxy, είναι «ζεστός» στο να αγωνιστεί στη λίγκα της Αυστραλίας, κατά τη διάρκεια της διακοπής του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Οι μάνατζερ του 37χρονου άσου βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν το πρωτάθλημά τους με ένα ακόμη μεγάλο όνομα, μετά από αυτό του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

«Η προσέγγιση από την πλευρά του Μπέκαμ είναι ακόμη ένα σημάδι που δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει το πρωτάθλημά μας σε παγκόσμιο επίπεδο», τονίζει η πλευρά της FFA για να συμπληρώσουν: «Ο Μπέκαμ είναι σούπερσταρ, συνεπώς είναι εύκολο να καταλάβει ο κόσμος πόσο ωφελημένη θα είναι η λίγκα, εάν έρθει εδώ να αγωνιστεί».

Αν και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τους συλλόγους που κινούνται για την απόκτησή του, το Σίδνεϊ και η Μελβούρνη είναι οι πόλεις που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να φιλοξενήσουν τον Άγγλο μέσο.

Με βάση δημοσίευμα της «Sydney Morning Herald», οι Western Sydeny Wanderers έχουν την οικονομικοί δυνατότητα να τον κάνουν δικό τους, αφού ο σύλλογος ανήκει στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, κάτι που σημαίνει πως ο Μπέκαμ θα πληρώνεται ουσιαστικά από την FFA.

Μάλιστα, τη φημολογία αυτή ενισχύει το γεγονός πως ο Φρανκ Λόουι, ο οποίος είναι συνιδρυτής των Wanderers και πρόεδρος των καταστημάτων Westfield βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στην Αυστραλία.

Πηγή: England365.gr