Μετά την άσχημη εμφάνιση κόντρα στον Κισσαμικό η ΑΕΚ δοκιμάζεται στα Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ. Η Ένωση γνωρίζει καλά πως το ματς για τη 16η αγωνιστική της Super League στους «Ζωσιμάδες» είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού μια γκέλα που θα συνδυαστεί και με άσχημη εμφάνιση τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε μαζί του στην αποστολή τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, ενώ επιστρέφει ο Μπακασέτας μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Κώστας Γαλανόπουλος λόγω οσφυαλγίας. Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, είναι πανέτοιμοι και θέλουν να πάρουν βαθμούς για να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις. Ο Γιάννης Πετράκης δεν ανακοίνωσε αποστολή με μοναδικούς απόντες τους Βιδάλ και Λέο.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Άρης φιλοξενεί τη Λαμία, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον βάλει ξανά σε ευρωπαϊκή τροχιά. Ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μανώλη Σιώπη, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ αντίθετα μπήκε κανονικά ο Χαμζά Γιουνές. Τον αγώνα θα παρακολουθήσει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μάρτιν Τόνσο τον οποίο καλωσόρισε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Η Λαμία, με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη στο Κύπελλο επί του Παναθηναϊκού, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να ό,τι καλύτερο, με στόχο να πάρει κάποιον βαθμό στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Στα αγωνιστικά, ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τους Μπλάζιτς και Αναστασιάδη.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (14/01)

  • Άρης – Λαμία (19:00, ΕΡΤ1)
  • ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (19:30, Novasports 1)

Πηγή: gazzetta.gr