Λίγο μετά τις δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ήρθε ο Χρήστος Παναγόπουλος να επιβεβαιώσει το διαζύγιο ανάμεσα με Παναθηναϊκό και Κατσουράνη. «Έχει τελειώσει οριστικά», είπε ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, ενώ επανέλαβε ότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως από τον Ιανουάριο το τριφύλλι θα αγωνίζεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

«Ο παίκτης έχει τελειώσει οριστικά από τον ΠΑΟ. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», τόνισε ο Χρήστος Παναγόπουλος και συνέχισε αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Υπάρχουν κάποια μικρά εμπόδια αλλά ευελπιστούμε ότι θα τα ξεπεράσουμε και πως από τον Ιανουάριο θα παίζουμε στη Λεωφόρο», τόνισε ενώ απαντώντας στα χρήματα που θα χρειαστούν για τις διορθώσεις στο γήπεδο είπε: «Θα κοστίσει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ».

Το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Κατσουράνη ανακοίνωσε και η ΠΑΕ…

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Κατσουράνη για την κοινή συναινέσει λύση της μεταξύ μας συνεργασίας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: Sport-fm.gr