Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έπαιξε όσο… χρειάστηκε απέναντι στον Χολαργό και επικράτησε εύκολα με 86-64 διατηρώντας το αήττητο στην Basket League. Μεγάλο rotation από τον Πιτίνο ενόψει Μπάγερν και Μπαρτσελόνα.

Ήταν δεδομένο ότι μετά το ντέρμπι στο ΣΕΦ και λίγες μέρες πριν την «διαβολοβδομάδα» στην EuroLeague, o Ρικ Πιτίνο θα άνοιγε πολύ το rotation απέναντι στον Χολαργό ώστε να έχει «φρέσκα» πόδια και «φρέσκα» μυαλά ενόψει των δύο πολύ κρίσιμων αναμετρήσεων με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ και την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη. Όμως δεν περίμενε ότι σε ένα τέτοιο ματς θα είχε… απώλειες και μάλιστα ενός από τους καλύτερους αμυντικούς της ομάδας.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα και φυσικά όλοι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ήταν σε… αναμμένα κάρβουνα μετά το τέλος του αγώνα και τη «σβηστή» νίκη (86-64) απέναντι στον Χολαργό. Ένας ματς όπου ο Αμερικανός προπονητής πήρε «σκορ» και από τους 12 παίκτες που βρέθηκαν στο παρκέ και να… μετράει κέρδη από την παρουσία των Παπαγιάννη, Καλαϊτζάκη.

Φυσικά το ματς δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής. Ο Μήτογλου άγγιξε το double-double (8π., 10ριμπ.), ενώ πέντε παίκτες του «τριφυλλιού» και πιο συγκεκριμένα οι Τόμας (12π.), Καλάθης (10π., 6ασ.), Παπαγιάννης (10π., 5/5δίπ.), Παπαπέτρου (10π.), Λεκαβίτσιους (10π.) ήταν «διψήφιοι». Ο Παναθηναϊκός έψαχνε ένα καλό ματς προκειμένου να αφήσει μία και καλή πίσω του την ήττα και την άσχημη εμφάνιση στο ΣΕΦ γνωρίζοντας ότι θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του στη φετινή EuroLeague στα ματς που έρχονται.

Πηγή: gazzetta.gr