Πρόβλημα στον επόμενο έλεγχο της UEFA είναι πιθανό να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, αν ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν αποδεχτεί το διακανονισμό που του έχει προταθεί για τα οφειλόμενα. Σε όλους τους παίκτες, ανάμεσά τους και στον Αργεντινό, έχει προταθεί από τη διοίκηση να εισπράξουν τον Ιανουάριο τη δόση του Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Λέτο εμφανίζεται αρνητικός.

Στην ΠΑΕ, ωστόσο, αισιοδοξούν πως ο ποδοσφαιριστής τελικά θα δείξει κατανόηση και θα υπογράψει το διακανονισμό. Δεν είναι, όμως, καθόλου σίγουροι πως θα δεχτεί μείωση αποδοχών. Βάσει του συμβολαίου του λαμβάνει 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως (περίπου 2 εκατ. ευρώ μαζί με την εφορία) και στις πρώτες κουβέντες που έγιναν για να δεχτεί μείωση αποδοχών εμφανίστηκε αρνητικός.

Σε ό,τι αφορά στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, από τη διοίκηση έλεγαν ότι έχει υπογράψει το διακανονισμό. Είναι πάντως απίθανο ο Γάλλος αμυντικός να δεχτεί νέα μείωση αποδοχών (ήδη «έπεσε» στις 600.000 ευρώ το καλοκαίρι) και δεν αποκλείεται το χειμώνα να γίνουν συζητήσεις για την αποδέσμευσή του. Ενδεχόμενη πώληση θα ήταν το ευκταίο σενάριο, αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο να βρεθεί αγοραστής.

Πηγή: sport-fm.gr