Ο Αντριάν Αρέγκι, ο οποίος βρίσκεται στα ραντάρ της ΑΕΚ θέλει να ξεχάσει την πρώτη του απόπειρα για να κάνει καριέρα εκτός Αργεντινής, αφού οι επιδόσεις του στους Μόντρεαλ Ίμπακτ ήταν αποκαρδιωτικές.

Κάτι λιγότερο από τέσσερις μήνες είχε διαρκέσει η πρώτη εκτός Αργεντινής θητεία του Αντριάν Αρέγκι.

O 26χρονος χαφ αποκτήθηκε από τους Μόντρεαλ Ίμπακτ στις 22 Φεβρουαρίου 2017 και στις 16 Ιουνίου της ίδιας χρονιάς αποφασίστηκε από την ομάδα του MLS η διακοπή του δανεισμού του.

«Μετά από συζητήσεις με τον Αντριάν για το μέλλον του στην ομάδα μας συμφωνήσαμε να τερματίσουμε τον δανεισμό του και να λύσουμε το συμβόλαιο κοινή συναινέσει», είχε τονίσει ο τεχνικός διευθυντής των Μόντρεαλ Ίμπακτ, Άνταμ Μπραζ.

Ο Αρέγκι είχε αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από την Τέμπερλεϊ και αγωνίστηκε για μόλις 238 λεπτά στο MLS. Συγκεκριμένα σε έξι ματς μοίρασε μια ασίστ δίχως να σκοράρει.

Ο νυν μέσος της Σαν Μαρτίν δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο Μόντρεαλ με συνέπεια να δείχνει χαμένος στον αγωνιστικό χώρο και να υποπίπτει σε λάθη. Αξίζει να σημειωθεί πως αν και δεν υστερούσε σε φυσική κατάσταση δεν κέρδισε ποτέ την εμπιστοσύνη του Καναδού τεχνικού, Μάουρο Μπιέλο. Ως εκ τούτου σε κανένα παιχνίδι με τη φανέλα των Μόντρεαλ Ίμπακτ δεν έβγαλε 90λεπτο.

Πηγή: gazzetta.gr