Ο Αντρέ Σιμόες είναι με το… ενάμισι μόδι εκτός ΑΕΚ, καθώς μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του, το προσεχές καλοκαίρι, δεν θα υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Στόχος του παίκτη και της ομάδας είναι να πωληθεί την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, αυτή του Ιανουαρίου.

Η μεταγραφή του Πορτογάλου στην Αλ Ουάχντα από το Ντουμπάι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Όπως όλα δείχνουν, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα, εκτός εάν υπάρξει κάποια εμπλοκή της τελευταίας στιγμής.

Η Ένωση έχει δεχθεί μια πρόταση αρκετά ικανοποιητική και έχει δώσει το ελεύθερο στον Σιμόες να μιλήσει με τον σύλλογο των Εμιράτων, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, τα χρήματα που θα λάβουν οι «κιτρινόμαυροι» ανέρχονται στα 600 χιλ. ευρώ. Παράλληλα, η ΑΕΚ θα κερδίσει και μέρος του συμβολαίου του 29χρονου χαφ, ανεβάζοντας έτσι το συνολικό όφελος.

Το θέμα, φυσικά, είναι να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου, κάτι που φαίνεται ότι πράγματι συμβαίνει. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα.