Την άποψη πως η πρωτιά του ομίλου της Εθνικής Ελλάδας θα κριθεί στα παιχνίδια μεταξύ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και της Βοσνίας, που είναι και τα δύο φαβορί, εξέφρασε ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς.

«Η Βοσνία βολεύεται και με ισοπαλία, αλλά με τους παίκτες που έχει μπροστά, δεν μπορεί να μείνει πίσω, θα πάει να σκοράρει», είπε ο παλίος άσος μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κρίμα να βλέπω έτσι την ΑΕΚ»,συμπλήρωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς:

«Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια. Και την Βοσνία και το Μαυροβούνιο και την Ελλάδα, αφού μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Οι Βόσνιοι έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο. Είναι παίκτες της μεγάλης γιουγκοσλαβικής σχολής, οι οποίοι παίζουν σε καλές ομάδες της Ευρώπης. Αποκλείστηκαν δύο φορές στα μπαράζ, ήταν πολύ άτυχοι αφού και τις δύο φορές κληρώθηκαν με τους Πορτογάλους. Και τώρα, θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν να πάνε σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Έχουν πια και πιο μεγάλη εμπειρία αφού είναι ίδια η ομάδα και έχουν την τύχη να έχουν έναν καλό προπονητή κι έναν καλό άνθρωπο που μπορεί να τους εμπνεύσει. Θα είναι πολύ δύσκολο για την Ελλάδα το ματς, αλλά νομίζω πως η Ελλάδα είναι το φαβορί. Όποιος κερδίσει θα έχει το προβάδισμα για την πρωτιά.

Νομίζω πως παίξουν επιθετικά και οι δύο ομάδες. Οι Βόσνιοι είναι ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία, αλλά με τέτοιους παίκτες στην επίθεση δεν μπορεί να παίξει κλειστά. Όχι πως θα παίζει ανοιχτά, αλλά θα παίζει για να σκοράρει, αφού με τους επιθετικούς που έχουν, βάζουν εύκολα γκολ. Παρότι οι Βόσνιοι λένε πως πρέπει να προσέχουν τα μικρά παιχνίδια, εγώ νομίζω πως η πρωτιά θα κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια».

-Και ένα σχόλιο για την ΑΕΚ…

«Ναι. Θυμάμαι κάποτε, είχαμε πολύ μεγάλη ομάδα. Αντιμετωπίσαμε τεράστιες δυνάμεις όπως η Τορίνο κι άλλες και παίζαμε καλύτερα. Αυτό που βλέπω σήμερα, είναι άσχημο. Κρίμα. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι στις πρώτες θέσεις και μόνο. Νομίζω όμως, ότι σιγά-σιγά, η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που πρέπει».

Πηγή: Sport-fm.gr