Την έκταση που υπήρχε η ιστορική έδρα της ΑΕΚ και στην οποία-αν όλα πάνε καλά κι αναλάβουν τα ηνία της ΠΑΕ-σκοπεύουν να χτίσουν το νέο γήπεδο της ομάδας, επιθεώρησαν από… αέρος το μεσημέρι του Σαββάτου Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης πετώντας με ελικόπτερο πάνω από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές μαζί με συνεργάτες τους είδαν το χώρο προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί να χτιστεί εκεί το νέο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται πως χθες περιηγήθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης και ενημερώθηκαν για λειτουργικά ζητήματα της ΠΑΕ, ενώ αύριο θα είναι στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν ενδείξεις πως το deal είναι σε καλό δρόμο, αν και θα χρειαστεί-όπως τονίζεται τόσο από την πλευρά των ενδιαφερόμενων όσο και από την ΠΑΕ-λίγη ακόμη υπομονή. Πέρα από τον έλεγχο των στοιχείων της ομάδας και την ταυτοποίησή τους από τον έλεγχο ορκωτών λογιστών, οι υποψήφιοι επενδυτές φέρονται να περιμένουν τις αποφάσεις του κράτους για τη ρύθμιση των χρεών της ΑΕΚ, ενώ εξετάζουν υπό ποιες συνθήκες μπορεί να υπάρξει επιχορήγηση για το έργο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια από κοινοτικούς πόρους.

Πηγή: sport-fm.gr