Η εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με τον Λεβαδειακό ήταν βελτιωμένη, αλλά ο Βαγγέλης Βλάχος περιμένει ακόμη περισσότερα από τους παίκτες του. Στη σημερινή προπόνηση το σύνθημα που έδωσε μιλώντας στους «κιτρινόμαυρους» είναι πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

«Εγώ δεν έμεινα όσο ικανοποιημένος θα ήθελα άλλη εικόνα από αυτή που δείξαμε σε αυτό το ματς. Γιατί σας βλέπω στις προπονήσεις και ξέρω ότι μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα», είπε ο προπονητής της «Ένωσης», αλλά για να μην… απογοητεύσει τους παίκτες του, πρόσθεσε: «Θα ήταν άδικο από την μεριά μου να μην επισημάνω ότι από την ημέρα που ξεκινήσαμε μέχρι σήμερα υπάρχει μεγάλη βελτίωση σε όλους σας, όμως μπορείτε ακόμη περισσότερα».

Όσο για το ματς απέναντι στον Άρη την ερχόμενη Κυριακή, η επάνοδος του Αντώνη Ρίκκα στέλνει τον Γιάγκο Φερνάντες στη φυσική του θέση, το κέντρο της άμυνας, και πιθανότατα τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη στον πάγκο. Περισσότερα για τα σχέδια του Βαγγέλη Βλάχου θα φανούν μετά την Τετάρτη, όταν και θα επανέλθουν στις προπονήσεις οι πέντε διεθνείς (Μπουγαΐδης και Κατίδης με την Ελπίδων, Παπαδημητρίου, Γροντής και Φούντας με τη Νέων).

Πηγή: sport-fm.gr