Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, φιλοξένησε στο κατάστημά της στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Στέφανο Αθανασιάδη, Λουκά Βύντρα, Γιάννη Μανιάτη, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Νίκο Σπυρόπουλο καθώς και τον Τεχνικό Διευθυντή της Ομάδας, Τάκη Φύσσα.

Λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Λετονίας, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και έδωσαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας. Οι παίκτες επίσης ενημερώθηκαν για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Vodafone ενώ ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το νέο Smartphone LG Optimus L5 που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, το λειτουργικό σύστημα Android 4.0 και σχεδιασμό υψηλής αισθητικής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Στέφανος Αθανασιάδης δήλωσε: «Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να ξεκινήσουμε με την νίκη. Πάντα στην αρχή υπάρχει λίγο άγχος όμως πιστεύω ότι όλα τα παιδιά θα είμαστε έτοιμα για να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κάθε πρεμιέρα σίγουρα είναι δύσκολη αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και στο πρώτο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά και στο δεύτερο».

Ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσε: «Σίγουρα ξεκινάμε τα προκριματικά του Mundial με ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Λετονία και προσπαθούμε αυτές τις μέρες να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τους θέλουμε πάρα πολύ για να ξεκινήσουμε θετικά τα προκριματικά. Θέλουμε δύο νίκες κόντρα στη Λετονία και τη Λιθουανία αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Προέχει το παιχνίδι με τη Λετονία και σε αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πρόσθεσε: «Δε μας αγχώνει η πρεμιέρα. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους και να παίξουμε εδώ με τη Λιθουανία και να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι».

Επίσης ο Νίκος Σπυρόπουλος δήλωσε: «Θέλουμε ξεκινήσουμε με το δεξί αρχής γενομένης με το παιχνίδι με τη Λετονία Ξέρουμε τον αντίπαλο καθώς τον είχαμε και στα προκριματικά για το Euro και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό καλύτεροι και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής μας Ομάδας, στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων εδώ και 9 χρόνια και στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.

Η Vodafone πάντα στο πλευρό Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου γίνεται ένα με όλους τους Έλληνες φιλάθλους και εκφράζει εμπράκτως τη μακροχρόνια στήριξη της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας στην πορεία της προς την κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση της Βραζιλίας.