Έκπληκτος από την τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ από την UEFA για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Δεν έχουν περάσει ούτε είκοσι μέρες από τότε που ο ομογενής επιχειρηματίας ανέλαβε την ιδιοκτησία της «ασπρόμαυρης» και κανείς δεν μπορούσε να περιμένει μία τέτοια εξέλιξη. Μάλιστα, οι συνεργάτες του «Τσάρου» που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι έγινε.

Παρόλα αυτά, στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και το πρώτο που ενδιαφέρει τον Σαββίδη είναι της παρουσίας του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό (δεν υπάρχει ενημέρωση ότι θα παραβρεθεί).

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, αν η τιμωρία παραμείνει ως έχει, τότε ο ΠΑΟΚ από την απώλεια εσόδων στην έδρα χάνει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ υπάρχει και το πρόστιμο (150.000 ευρώ) και τα δικαστικά έξοδα. Συνολική ζημία 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό σημαίνει ακόμη πιο συντηρητική πολιτική και κατά τους επόμενους μήνες, όπου ίσως γίνονταν μερικές κινήσεις ανάπτυξης…

Πηγή: sport-fm.gr