Τη στιγμή που πολλοί ποδοσφαιριστές εύχονται να μεταγραφούν στην Παρί Σεν Ζερμέν, υπάρχει ένας που επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα του Παρισιού. Πρόκειται για τον Νενέ, που αντιλαμβάνεται πως με τις προσθήκες που έχουν γίνει μέχρι τώρα στην ομάδα, η θέση του στην ενδεκάδα είναι επισφαλής.

Τα τεράστια ποσά που δύναται να ξοδέψει η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν μετατρέψει τον παριζιάνικο σύλλογο σε «γη της επαγγελίας» για όλους τους ποδοσφαιριστές. Όλους; Υπάρχει μια εξαίρεση. Ο βραζιλιάνος Νενέ.

Ο πρώτος σκόρερ της Παρί τη σεζόν που πέρασε, βρίσκεται σε άβολη θέση. Η άφιξη του Εζεκιέλ Λαβέτσι στην ομάδα αυξάνει τον ανταγωνισμό και περιορίζει τις πιθανότητές του να συνεχίσει να παίζει βασικός. Αν συνυπολογιστούν και οι υπόλοιπες προσθήκες, μοιάζει δύσκολο για τον 31χρονο Νενέ να επαναλάβει τις εμφανίσεις της περασμένης χρονιάς.

Για το λόγο αυτό, ο Νενέ ζήτησε από την Παρί να παραχωρηθεί. Επιθυμία του ήταν να μεταγραφεί στην Κορίνθιανς, με την οποία θα μπορούσε να διεκδικήσει το Μουντιάλ συλλόγων τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Η απάντηση, όμως, του αθλητικού διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, ήταν αρνητική. Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να έχει πολλές επιλογές στη διάθεσή του και ο Νενέ αποτελεί μία από αυτές.

Πηγή: sport-fm.gr