Μέσα από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος έκανε για μία ακόμα φορά κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται ώστε να βγει η Ένωση από το αδιέξοδο. Ο νέος «ισχυρός άνδρας» της ομάδας χάραξε τους τέσσερις άξονες πάνω στους οποίους πρέπει να «πατήσει» το νέο εγχείρημα τονίζοντας όμως ότι βασική προϋπόθεση είναι να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα στον σύλλογο.

Σε ένα βίντεο διάρκεια πέντε λεπτών και 16 δευτερολέπτων, ο Θωμάς Μαύρος απευθυνόμενος στον κόσμος της ομάδας, εξέφρασε την ανάγκη για στήριξη στην νέα προσπάθεια και στην ενότητα που θα πρέπει να υπάρχει ώστε αυτή να στεφθεί με επιτυχία.
Τόνισε ότι σιγά σιγά πρέπει μέσα από αυτή την προσπάθεια να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα είναι πάλι πρώτη ενώ επανέλαβε την ανάγκη για δημιουργία γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια μέσα στα επόμενα δύο με τρία χρόνια. Στο τέλος όμως και αφού πρώτα περιέγραψε τους τέσσερις άξονες του σχεδίου του, ξεκαθάρισε ότι για να γίνουν όλα αυτά αλλά και για να έχει ο ίδιος θέση στην ΑΕΚ θα πρέπει πρώτα να λυθεί το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.