Στη φυσική κατάσταση και στις στημένες φάσεις δόθηκε έμφαση στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στο πρώτο κομμάτι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ ανάλογα με τα αποτελέσματα των μετρήσεών τους. Στο πρώτο γκρουπ που είχε και τις καλύτερες μετρήσεις ήταν οι Κουμαλό, Κατσικάς, Παναγιωτούδης, Αθανασιάδης, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Κάτσε και Λάζαρ.

Στο δεύτερο γκρουπ, ήταν οι Έτο, Γιάννου, Αποστολόπουλος και Ιντζίδης. Στο τρίτο γκρουπ ήταν οι Πέλκας, Μπαρνς, Κίτσιου και Στάμου. Στο τέταρτο γκρουπ ήταν οι Λίνο, Πόποβιτς, Μπανγκουρά, Γκαρσία και Δεληγιαννίδης.

Ο Γιώργος Δώνης έβγαλε… το λάδι στους παίκτες του, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος επιδόθηκαν σε σπριντ και τρέξιμο. Ο 43χρονος προπονητής έδειξε ότι σταδιακά αρχίζει να ανεβάζει τον ρυθμό τον προπονήσεων και θέλει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν νωρίτερα τους ποδοσφαιριστές του.

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Μπαρτς, όπως και οι Κουμαλό και Μπανγκουρά. Ο πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού και ο Άγγλος έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ κατάσταση, αν και συμμετείχαν μόνο στο ζέσταμα της ομάδας. Μέρος στο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης πήρε και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ενώ ο Άγγελος Καραντασιάδης προπονήθηκε κανονικά και ο Τζανδάρης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Όσον αφορά τις στημένες φάσεις, εκτελεστές των κόρνερ ήταν οι Λίνο, Πέλκας, Γκαρσία και στα φάουλ ο Ρομπέρ με τον Λίνο. Το ζητούμενο σε αυτές τις ασκήσεις ήταν η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας και σε όσες φάσεις εκτελέστηκαν μπήκε μόνο ένα γκολ.

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Γεωργιάδης θα μεταβεί στην στην Εσθονία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής Νέων κόντρα στην Πορτογαλία και να συναντηθεί με τον συντονιστή του τμήματος σκάουτινγκ της Μάντσεστερ Σίτι, Γκάρι Ουόρθινγτον.

Πηγή: sport-fm.gr