«Βομβαρδισμός» δημοσιευμάτων για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο και την πιθανή μετακίνησή του στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος αστέρας είναι με το… ενάμισι πόδι μακριά από τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ και ειδικά της Tuttosport που εδρεύει στην πόλη του Πιεμόντε, ψάχνει εδώ και δύο εβδομάδες σπίτι στους πρόποδες των Άλπεων.

Ένας από τους λόγους που ο Κριστιάνο πέρασε τόσο καλά στη Μαδρίτη, από το 2009, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ότι είχε μια πολύ καλή ζωή στην ισπανική πρωτεύουσα τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του. Αλλά, οι καιροί αλλάζουν και ο 33χρονος αστέρας είναι έτοιμος για ένα νέο βήμα στην καριέρα του, εννέα χρόνια μετά την πρώτη ημέρα που φόρεσε τη φανέλα με το στέμμα των «μερένχες».

Μάλιστα, από τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει κινητοποιήσει πολλούς ανθρώπους για να του βρουν ένα σπίτι στο Τορίνο, αντίστοιχο με εκείνο στη Μαδρίτη. Επιπλέον γνωρίζει πως το κλίμα δεν είναι το ίδιο με τη Μαδρίτη, με τον χειμώνα στους πρόποδες των Άλπεων να είναι σαφώς πιο «ζόρικος».

Ωστόσο, αυτό που τον «ψήνει» για τη μετακίνησή του στη Γιούβε είναι το πρότζεκτ του συλλόγου, το κλίμα στις τάξεις των οπαδών και το γενικότερο περιβάλλον γύρω από τους «μπιανκονέρι».