Συνέχεια στα ρεπορτάζ από την Ισπανία, την Ιταλία, αλλά και την Πορτογαλία, ότι η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δίνουν δημοσιεύματα από την Ιβηρική. Μάλιστα, ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός «La Sexta», προχώρησε το θέμα λίγο παραπάνω, έχοντας το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού ήδη… δεμένο.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δέχθηκε την προσφορά 100 εκατ. ευρώ της Γιουβέντους. Για τον Πορτογάλο άσο έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσει την Ισπανία, έχοντας κερδίσει ήδη τα πάντα. Η απόφασή του δεν έχει να κάνει με οικονομικούς λόγους, επειδή ο σύλλογος (η Ρεάλ) του πρόσφερε ό,τι είχε ζητήσει. Τώρα ετοιμάζει τον αποχαιρετισμό του», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Chringuito».

Και στην Ιταλία κρατούν πολύ ψηλά το θέμα, έχοντας συνεχώς ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με την Ισπανία. Πάντως, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από όλα τα σχετικά δημοσιεύματα, η μεταγραφή φαίνεται ότι η υπόθεση θα έχει συνέχεια και πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και εξελίξεις.

TAGS