Δύο είναι οι περιπτώσεις επιθετικών που έχουν προχωρήσει στον ΠΑΟΚ και μια από αυτές θα μετατραπεί σε μεταγραφή. Ο λόγος για τους Τέεμου Πούκι, που κυκλοφορεί ελεύθερος στο ποδοσφαιρικό παζάρι, αλλά και ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη Θεσσαλονίκη, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό ποιος από τους δύο θα πλαισιώσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Αν και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, ο Ισπανός φορ φαίνεται πως έχει ένα μικρό προβάδισμα να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, καθώς ο Φινλανδός φέρεται να μην έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση του «δικεφάλου».

Ταυτόχρονα, ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνεχίζει να τρενάρει ακόμη τη μεταγραφή του στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα σε μία προσπάθεια να κερδίσει χρόνο, μήπως και έρθει στα χέρια του μια καλύτερη οικονομικά πρόταση, από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Τέλος, όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Equipe», ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Βενσάν Μπεσά, του 32χρονου Γάλλου οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καέν.

Ο ποδοσφαιριστής είχε αυτήν τη σεζόν 25 συμμετοχές και 1 ασίστ στη Ligue 1, ενώ στο βιογραφικό του υπάρχει ακόμα η θητεία του σε Μετς, Μπουλόν και Ναντ. Ο παίκτης απασχόλησε και τον Παναθηναϊκό το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ στον «δικέφαλο» του Βορρά υπάρχει ήδη ένας Γάλλος σε αυτήν τη θέση, ο Ντοριάν Λεβέκ, ο οποίος έπαιξε ελάχιστα, λόγω τραυματισμού.