Το σοκ που έχει προκαλέσει η είδηση με τα στημένα παιχνίδια στο ιταλικό ποδόσφαιρο όσο περνάει η ώρα γίνεται μεγαλύτερο. Πριν από λίγα λεπτά διευκρινίστηκε ότι άλλος ένας διεθνής που συμμετείχε στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα φέρεται να είναι μπλεγμένος. Πρόκειται για τον Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι είχε “κοπεί” από τον Τσέζαρε Πραντέλι.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο εισαγγελέας συνέλεξε στοιχεία κατά του αμυντικού της Γιουβέντους και άμεσα έδωσε εντολή στις αστυνομικές Αρχές για την προσαγωγή του.

Πρόκειται για τον δεύτερο ποδοσφαιριστή που έκανε προετοιμασία για το Euro 2012 και κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα με τα στημένα παιχνίδια μετά από τον Κρισίτο.

Το ζήτημα αποτελεί πρώτο θέμα σε μεγάλες ιταλικές ιστοσελίδες, την στιγμή που πολλές από αυτές έχουν θέμα που ανανεώνεται συνεχώς με κάθε νέα πληροφορία που υπάρχει.

Θυμίζουμε ότι ανάμεσα στα ονόματα των υπόπτων για συμμετόχή στο κύκλωμα είναι και αυτό του Αντόνιο Κόντε, του προπονητή της Γιουβέντους ο οποίος οδήγησε την “Μεγάλη Κυρία” στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο τα στοιχεία που έχουν προκύψει αφορούν χρονικό διάστημα πριν ο Κόντε καθίσει στον πάγκο της “Γιούβε”.

Πηγή: sport-fm.gr