Έτοιμη να κινηθεί ιδιαίτερα δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι είναι η Φενέρμπαχτσε και ένας από τους στόχους της -σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία- είναι και ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Το όνομα του άσου του Ολυμπιακού φιγουράρει ανάμεσα σε άλλα γνωστών ποδοσφαιριστών, ενδεικτικό της εκτίμησης που τρέφουν οι υπεύθυνοι της ομάδας για τον επιθετικό των «ερυθρολεύκων».

Η Φενέρμπαχτσε φέρεται διατεθειμένη να δαπανήσει αρκετά χρήματα για την ενίσχυσή της, ιδιαίτερα από το κέντρο και μπροστά και ενδιαφέρεται για τον Λασανά Ντιαρά και τον Μίλος Κράσιτς οι οποίοι δεν υπολογίζονται από Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, αντίστοιχα.

Η περίπτωση βέβαια του Τζεμπούρ είναι τελείως διαφορετική, αφού ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός είναι ένα από τα βασικά «γρανάζια» της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού και οι Πειραιώτες μόνο και μόνο για να μπουν σε συζητήσεις θα πρέπει οι Τούρκοι να αποδείξουν πως η πρότασή τους είναι σοβαρή και –φυσικά- οικονομικά συμφέρουσα.

Πάντως, οι πρωταθλητές Ελλάδας για την ώρα έχουν άλλες προτεραιότητες, αφού θέλουν να κλείσουν προπονητή αλλά και να τελειώσουν τις υποθέσεις των ανανεώσεων των ποδοσφαιριστών των οποίων τα συμβόλαιο λήγουν.

Πηγή: sport-fm.gr