Ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση στην καριέρα του που ονομάζεται Παναθηναϊκός και ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο των «πράσινων», δήλωσε κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Ρομέιν Σάτο. «Είμαι πράσινος. Θα είμαι έτοιμος για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε ο Αφρικανός φόργουορντ.

Ο νέος φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ρομέιν Σάτο, έκανε λίγο μετά τις 14.30 την εμφάνισή του στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και παρά το ταξίδι ήταν αρκετά ευδιάθετος. «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι λίγο κουρασμένος από το ταξίδι, αλλά ενθουσιασμένος», ήταν τα πρώτα του λόγια, ενώ σε ότι αφορά τη νέα του ομάδα, τόνισε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη και είναι εξαιρετικό που είμαι μέλος του. Είχα πολλές προτάσεις, αλλά ήθελα να έρθω στον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι θα πετύχω τους στόχους μου. Έχω παίξει τρία χρόνια αντίπαλος του Παναθηναϊκού και γνωρίζω αρκετούς από τους νέους συμπαίκτες μου και λίγο τον προπονητή. Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα και ανυπομονώ».

Ο Σάτο βρέθηκε στις αρχές του καλοκαιριού στο μεταγραφικό στόχαστρο και του Ολυμπιακού και όταν ρωτήθηκε για την απόφασή του να αποδεκτεί την πρόταση του «αιώνιου αντιπάλου», πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να απαντήσω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως συνεχίζω να φοράω τα ίδια χρώματα. Είμαι «πράσινος». Γνωρίζω για την αντιπαλότητα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και πιστεύω θα είμαι έτοιμος όταν έρθουν αυτά τα παιχνίδια».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Eίναι οι καλύτεροι. Έχουν παλμό και φοβερό πάθος και γεμίζουν το γήπεδο», ενώ για τους προσωπικούς του στόχους, είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα γι’ αυτό. Είναι νωρίς για μένα αφού ήρθα σε μια νέα ομάδα. Είναι μια πρόκληση, έχω πολλά ακόμα να μάθω γι’ αυτή και ο στόχος μου είναι να προσαρμοστώ όσο το συντομότερο».

Πηγή: sport-fm