Αρκετά… «ευέλικτος» δηλώνει ο Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Αρσέν Βενγκέρ σχετικά με τη θέση που θα παίξει στην Άρσεναλ. Το νέο απόκτημα των «κανονιέρηδων» έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε τρεις διαφορετικές θέσεις μέσα στο γήπεδο, αλλά τονίζει πως το πού θα τοποθετηθεί είναι δουλειά του προπονητή.

«Στην Κολονία έπαιζα ως επιθετικός αλλά και ως πλέϊμεϊκερ , ενώ στην εθνική ομάδα έπαιζα στο αριστερό άκρο. Πραγματικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη θέση που θα παίξω στην Άρσεναλ, φτάνει να είναι στο μπροστά μέρος του γηπέδου. Αλλά ο προπονητής είναι πάντα αυτός που αποφασίζει και εγώ θα βάλω τα δυνατά μου σε όποια θέση και αν με τοποθετήσει», δήλωσε ο 26χρονος Γερμανός, ο οποίος πρόσθεσε:

«Είχα μία πολύ καλή σεζόν στην Κολονία. Έπαιξα καλά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαι αρκετά άνετος με τη συμμετοχή μου στο Euro. Μόλις ολοκληρωθεί η διοργάνωση θα ξεκινήσω προπονήσεις στην Άρσεναλ και στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να διαγράψω μία επιτυχημένη πορεία στην ομάδα αυτή».

Πηγή: sport-fm.gr